Friptura de porc la tava

de Valclaudia in Porc, 25 Dec 2014 | 15488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1500 gr. pulpa de porc
  • cca 750 gr. carnati proaspeti si afumati
  • 150 ml. bulion facut in casa
  • 2 linguri pasta de ardei si gogosari
  • untura de porc, 3-4 linguri
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava:

Spalam pulpa de porc si o taiem felii de grosimea dorita.

Presaram sare si piper peste feliile de carne.

Amestecam bulionul cu pasta de ardei si gogosari.

Turnam amestecul obtinut peste bucatile de carne, le lasam cca 30 minute la marinat in frigider, apoi asezam carnea in tava adanca a cuptorului, turnam sosul ramas in tava, adaugam 3-4 linguri de untura, asezam din loc in loc bucati de carnati afumati si dam tava la cuptor pentru o ora si jumatate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu miere si mustar