Friptura de porc la tigaie cu piure de cartofi si ciuperci trase la tigaie

de madab in Porc, 13 Feb 2015 | 5166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 400 g cartofi
  • 300 g ciuperci
  • 1 ou
  • Lapte
  • unt
  • sare
  • Piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tigaie cu piure de cartofi si ciuperci trase la tigaie:

Se fileteaza carnea ,se spala si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune la prajit in tigaia incinsa. Se rumeneste pe ambele parti.

Cartofii se curata si se taie cubulete. Se pun la fiert cu putina sare. Se piseaza, condimenteaza cu sare ,se pune untul , oul si laptele.

Ciupercile se curata si se taie in 4. Se pun in tigaia incinsa cu putin ulei ,peste care se pune putina sare.

Se serveste cu muraturi .

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tigaie cu piure de cartofi si ciuperci trase la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]