Friptura de pui la cuptor cu cartofi natur

de corina241 in Pui, 2 Dec 2010 | 9214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 2 aripi de pui
  • 4-5 cartofi de marime potrivita
  • delikat
  • unt
  • ulei de masline
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la cuptor cu cartofi natur:

Carnea se spala,se condimenteaza si se aseaza intr-un vas de yena cu putina apa,apoi introducem la cuptor pana ce carnea se rumeneste frumos.

Cartofii natur:

Curatam cartofii si-i taiem cubulete.Ii punem intr-un vas cu apa si sare lasandu-i sa fiarba la foc potrivit.Cand sunt fierti se scot cu ajutorul unei palete,punem untul si stropim cu putin ulei de masline.

Presaram cu marar,cimbru sau orice alta verdeata doriti si servim impreuna cu carnea.

Putem ''invita'' si-un castravete murat,un gogosar;)

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la cuptor cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]