Friptura de vita

de Dya Daniela Andrei in Vita, 23 Dec 2015 | 9018 vizualizari

 

Atat de simplu de preparat, dar atat de gustos!
 

 

INGREDIENTE

  • 2 kg rasol alb de vita
  • 4 linguri cu ulei
  • 4-5 linguri cu suc de rosii
  • condimente dupa gust: sare, chilli, busuioc si rozmarin, mix de piper (rosu, alb, verde)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita:

Se asaza rasolul intr-un vas de yena.

Se unge rasolul cu ulei, se condimenteaza dupa gust cu piper, sare, chilli, busuioc si rozmarin si se intinde sucul de rosii, uniform, pe toata suprafata.

Se adauga in vas o cana cu apa si se da la cuptor, la o temperatura de 180 de grade pentru o ora jumatate (in functie de cum se doreste a fi textura rasolului).

Se serveste cald! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Merisor 1

24.12.2015, 12:41

Wow, cat de bine arata!

Dya Daniela Andrei 1

24.12.2015, 13:51

Multumesc Merisor!

Rocsi 1

26.12.2015, 13:58

Ce crusta faina a prins, dar ce fraged pare sa fie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita si fantana de cartofi umpluta cu ciuperci de padure