Friptura de vita cu rozmarin si suc de rosii

de Dya Daniela Andrei in Vita, 29 Apr 2014 | 9785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de vita
  • 200 ml bere bruna
  • o cana cu suc de rosii proaspat
  • cativa catei de usturoi
  • optional: un morcov taiat cubulete
  • patrunjel si/sau busuioc verde
  • condimente: 1 lingurita cu rozmarin, frunzulite de busuioc, sare si pudra de ardei iute (sau dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita cu rozmarin si suc de rosii:

Se feliaza pulpa de vita, cat mai subtire posibil. (Eventual se poate folosi un ciocan pentru carne). Daca este cazul se curata de pielita. Se asaza intr-un vas, se stropeste cu ulei si se condimenteaza (dupa gust). Se adauaga usturoiul feliat si optional morcovul taiat cubulete (Imi place tare mut combinatia de vita cu morcov). Turnam berea si dam vasul la cuptor pana ce carnea este bine patrunsa. Coloram apoi cu suc de rosii si presaram patrunjel si/sau busuioc verde.  Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu rozmarin si suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vita cu bulete de cascaval si sos natur