Friptura de vita in sos de vin rosu

de Florin A in Vita, 17 Ian 2016 | 11078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de vita
  • 200 ml vin rosu (de calitate)
  • o capatana de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • sare, piper si rozmarin dupa gust
  • 50 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita in sos de vin rosu:

Se taie carnea cuburi.

Se spala bine si se asaza intr-o tava de cuptor.

Se stropeste cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin.

Se adauga usturoiul feliat sau toacat marunt, vinul rosu si sucul/bulionul.

Se omogenizeaza totul si se da la cuptor pentru 90 de minte, la o temperatura de 220 grade.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita in sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Florin A 1

17.01.2016, 15:21

Multumesc!

Bya Ralu 1

17.01.2016, 16:14

vin la masa

Dya Daniela Andrei 1

18.01.2016, 15:58

Multumim!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute (3)