Friptura din pulpa de porc cu carnati

de Rahela Velicu in Porc, 11 Dec 2017 | 5578 vizualizari

 

Este atat de fragede si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1/2 kg carnati proaspeti
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 punga pentru fripturi la cuptor
  • 1 lingurita ardei boia dulce
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din pulpa de porc cu carnati:

Taiem pulpa de porc in felii groase de 1 cm. Pregatim amestecul din toate condimentele si presaram pe fiecare bucata de carne pe ambele parti.

Punem carnea in punga, adaugam si carnatii si usturoiul. Sigilam si dam la cuptor pentru 1 ora.

Pentru garnitura de orez am calit 1 ceapa, am calit-o, apoi am adaugat orezul si apa si am lasat la fiert. Am adaugat curcuma, sare si piper dupa gust si am presarat patrunjel proaspat la final 

TIPS-URI

1

Pungi pentu cuptor se gasesc la set de 8 bucati in comert si puneti ce vreti voi in ele, carne, legume...

2

Daca doriti sa fie mai crocanta friptura, taiati punga cu 15 minute inainte sa scoateti friptura din cuptor. Noua ne place frageda si nu am taiat-o decat la final, iar lcarnea a fiert in suc propriu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din pulpa de porc cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]