Friptura din pulpa de porc cu carnati

de Rahela Velicu in Porc, 11 Dec 2017 | 5486 vizualizari

 

Este atat de fragede si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1/2 kg carnati proaspeti
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 punga pentru fripturi la cuptor
  • 1 lingurita ardei boia dulce
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din pulpa de porc cu carnati:

Taiem pulpa de porc in felii groase de 1 cm. Pregatim amestecul din toate condimentele si presaram pe fiecare bucata de carne pe ambele parti.

Punem carnea in punga, adaugam si carnatii si usturoiul. Sigilam si dam la cuptor pentru 1 ora.

Pentru garnitura de orez am calit 1 ceapa, am calit-o, apoi am adaugat orezul si apa si am lasat la fiert. Am adaugat curcuma, sare si piper dupa gust si am presarat patrunjel proaspat la final 

TIPS-URI

1

Pungi pentu cuptor se gasesc la set de 8 bucati in comert si puneti ce vreti voi in ele, carne, legume...

2

Daca doriti sa fie mai crocanta friptura, taiati punga cu 15 minute inainte sa scoateti friptura din cuptor. Noua ne place frageda si nu am taiat-o decat la final, iar lcarnea a fiert in suc propriu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din pulpa de porc cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]