Friptura la cuptor cu ceapa, cascaval si garnitura de orez

de Gherca Daniela in Porc, 3 Oct 2014 | 4819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate de kg de carne de porc mai slaba
  • O ceapa mai mica
  • maioneza din comert
  • cascaval ras
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 2 linguri de ulei

Pentru garnitura:

  • O cana de orez
  • 500g ciuperci prospete
  • O ceapa medie
  • 2 cani si jumatate de apa
  • o lingura de bulion
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura la cuptor cu ceapa, cascaval si garnitura de orez:

Pentru friptura:

Am taiat felii cotletul si le-am batut cu un ciocan de bucatarie, sa fie subtiri ca de snitel.

Intr-o tava am pus uleiul, am asezat carnea si le-am condimentat pe ambele parti cu sare, piper si boiaua dulce. Peste fiecare bucata de carne am pus putina maioneza , ceapa taiata julienne si cascavalul.

Am dat la cuptor pentru aprox. 50 min, pana se rumeneste deasupra. Le-am scos imediat pe o farfurie pentru a evita lipirea cascavalului de tava.

Pentru garnitura:

Am pus intr-o tigaie putin ulei, am asezat ciupercile curatate, spalate si taiate fidelute, dupa ce a scazut apa de la ciuperci, am pus si ceapa si am lasat 2-3 minute, peste am pus orezul spalat, apa si bulionul. Mai spre sfarsit am potrivit de sare si piper si am lasat pana a scazut toata apa.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la cuptor cu ceapa, cascaval si garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc umpluta