Fritata cu pipote si inimi de pui

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 30 Ian 2019 | 3408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote si inimi de pui
  • 3 feliute kaiser porc
  • 7-8 cartofi fierti si taiati cuburi
  • 100 gr branza
  • 150 gr cascaval
  • 4 oua
  • 3 cepe rosii
  • sare
  • condimente preferate
  • 3 linguri de ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritata cu pipote si inimi de pui:

Calim ceapa in ulei, adaugam pipotele si inimile fierte si kaiserul taiat fasii subtiri. Lasam sa se caleasca bine si punem o cescuta de apa ca sa se inabuse. Cand sunt gata le punem intr-un vas peste care vom adauga cartofii fierti si vom amesteca usor compozitia.

Batem ouale, adaugam branza rasa sau taiata mai grosier, sarea si condimentele si punem peste cartofi. Adaugam la cuptor pana se rumenesc, scoatem si presaram cascavalul si mai lasam 20 minute.

Se lasa la racit si se taie dupa preferinte. Se poate servi ca aperitiv sau ca si garnitura.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritata cu pipote si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]