Fudulii de curcan pane

de epurasha2bb in Curcan, 16 Mai 2013 | 21412 vizualizari

 

in unele parti ale lumii li s-a inchinat si un festival intreg daca puteti sa credeti! (Illinois, USA, Turkey Testicles Festival -every year)eu n-am mai mancat vreodata pana zilele astea cand le-am zarit intr-o caserola asa roz si rotunjoare ca parca nu mai erau asa "fudule" si mi-au inspirat o textura moale si cremoasa precum creierul sau maduvioara .Le-am pus gand rau si le-am fript pane :)

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola de 500 g de fudulii de curcan (gasiti la Auchan sigur );
  • 2 oua (cineva a ras de mine ca mananc oua cu oua :)))
  • cateva linguri de pesmet mai grunjos ( eu am luat o mana de crutoane si le-am macinat la robot )
  • sare , condimente :piper negru, praf de usturoi,
  • apa cu otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de curcan pane:

Le dam prin jet de apa, le scoatem cu grija pielita de deasupra, le lasam 10-15 minute in apa rece cu putin otet.Le scurgem, le lasam sa se usuce putin  si le condimentam cu sare, piper si praf de usturoi .Le dam prin ou batut ingrosat cu putina faina , apoi le tavalim usor prin pemetul grunjos.

Le prajim in ulei bine incins si el servim cu salata verde si cartofi la cuptor rondele. Pofta mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de curcan pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]