Fudulii de vitel

de Panacris in Mancaruri cu carne, 18 Mar 2012 | 31289 vizualizari

 

Am tot auzit ca sunt delicioase fuduliile de vitel, asa ca m-am hotarat sa incerc. Sincer??? Nu mi s-a parut ceva deosebit, poate sunt eu mai reticienta! Sotul meu a fost foarte incantat de ele;) Hai sa va descriu reteta!

 

INGREDIENTE

  • fudulii de vitel 4 bucati
  • ceapa 1 bucata
  • usturoi 5 catei
  • bere 500 ml
  • sare iodata
  • piper boabe 8 bucati
  • foi de dafin 2 bucati
  • oregano 2 g.
  • boia de ardei dulce si iute 1 g.
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de vitel:

Din fericire am gasit fuduliile gata curatate de pielite, asa ca doar le/am spalat, le/am crestat in doua si le/am pus in apa rece cca. 1 ora. Intre timp am facut marinada din bere, ulei, felii de ceapa, usturoi maruntit si mirodenile de mai sus. Am scos fuduliile din apa si le/am pus  in marinada, unde le/am lasat cca. 2 ore la rece. Dupa ce s/a scurs timpul, am incins gratarul si am prajit fuduliile, scurse de zeama de la marinada. Am servit cu salata verde si sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]