Fursecuri cu ciocolata

de Geanina87 in Dulciuri, 2 Mar 2014 | 8898 vizualizari

 

Reteta e de la Comanligia pe care o imbratisez in semn de multumire >:D< Sunt super deliciosi, crocanti in exterior si moi in interior. Numai buni la cafea :)

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata neagra
  • 230 g faina
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 100 g zahar tos
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • zahar pudra
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul pana cand acesta se topeste.Se adauga si esenta de rom. Ciocolata impreuna cu untul se pun pe baie de aburi la topit (sau la microunde), iar dupa ce se mai racesc un pic se adauga in compozitia de oua. Se mixeaza din nou inca un minut. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune in ploaie. Rezulta un aluat moale si lipicios pe care il dam la frigider pentru 7-8 ore sau peste noapte.

Dupa ce s-a intarit, se fac bilute potrivite pe care le rostogolim prin zahar tos,apoi le acoperim cu zahar pudra si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptorul preincalzit 180° pt.aproximativ 10 minute.

Ele se vor turti putin si vor crapa.

TIPS-URI

1

Sa nu le lasati prea mult in cuptor,pentru ca atunci cand se racesc devin tari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu fulgi de migdale