Fursecuri cu ciocolata

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 5 Ian 2016 | 6161 vizualizari

 

Va prezint niste fursecuri foarte bune, dupa reteta JamileiCuisine.

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt moale;
  • 250 g zahar tos;
  • 4 oua;
  • esenta de rom;
  • 300 g faina;
  • 80 g cacao;
  • un plic praf de copt;
  • un praf de sare;
  • 100 g zahar pudra.
Portii: 29
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Intr-un castron se mixeaza untul cu zaharul tos, apoi se incorporeaza ouale, unul cate unul. Se adauga esenta de rom, faina, cacaua, praful de copt si un praf de sare si se incorporeaza. Se acopera castronul cu o folie si se pune apoi la frigider pentru cel putin doua ore (eu l-am lasat peste noapte). 

Dupa aceea, se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Cu mainile umede se formeaza bilute din aluat, care se dau apoi prin zahar pudra. Se aseaza distantate pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, apoi se introduce tava la cuptor pana cand fursecurile trec de testul scobitorii.

 

TIPS-URI

1

Aluatul a fost lipicios, de aceea am format bilutele cu mainile umede.

2

Daca aveti cantar de bucatarie, cand formati bilutele puteti cantari aluatul de la fiecare biluta pentru a le forma cat de cat egale. De exemplu, ale mele au avut in jur de 30 g, dar au iesit cam mari dupa ce s-au copt. Ideale cred ca ar fi la 25 g.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]