Fursecuri cu coacaze

de katty in Dulciuri, 24 Noi 2014 | 3711 vizualizari

 

Sunt numai bune de rontzait langa cafea sau ceai cald .

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 gr zahar tos
  • 200 gr unt topit
  • 450 gr faina
  • 5 gr praf de copt
  • 5 gr bicarbomat de sodiu stins cu zeama de lamaie
  • 100 gr coacaze deshidratate
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu coacaze:

 Mixam  ouale intregi cu sarea , zaharul si esenta devanilie.Adaugam untul topit la temperatura camerei si omogenizam compozitia . Adaugam fructele , apoi cernem faina amestecata cu praful de copt . Turnam si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si omogenizam  bine . Formam o bila din compozitie pe care o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin o ora .Din aluat formam bile mici , cat mai egale .Aplatizam intre palme bilele formate si le punem in tava pe hartie de copt .
Dam fursecurile la cuptor pana incep sa se rumeneasca usor .  Le scoatem si le lasam la racit pe un grilaj .
Dupa ce se racesc  cernem  zahar pudra deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu coacaze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri