Fursecuri cu gem

de ionela2682 in Dulciuri, 12 Mar 2010 | 6283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame faina alba
  • 200 grame unt
  • 100 grame zahar pudra
  • 1 bucata galbenus
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem:

Punem intr-un castron zaharul pudra si untul il frecam spuma cu mixerul adaugam galbenusul, praful de copt punem faina, mixam toate aceste ingrediente pana obtinem o coca cu o consistenta potrivita, pe care o introducem la frigider pentru 30 minute.

Scoatem coca din frigider si formam bilute, formam gaurele in mijlocul fiecarei bilute. Umplem fiecare gaura a fursecurilor cu gem de caise Lasam la copt timp 10-15 minute, la foc moderat.

Se poate folosi gemuri diferite  dar cu o consistenta cremoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu crema de vanilie - Reteta delicioasa pentru un desert crocant si bun