Fursecuri de Paste

de laylalala in Dulciuri, 4 Apr 2010 | 5295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 100 gr zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
  • 2 lingurite esenta de alune de padure
  • 1 ou
  • 400 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ½ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 50 gr sirop de ciocolata pentru deserturi
  • 50 gr cacao
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri de Paste:

Se incinge cuptorul la 190⁰C.
Intr-un vas, se bate untul cu zaharul pudra, zaharul vanilat bourbon si esenta de alune de padure.Se adauga oul si se amesteca.Intr-un alt vas, se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu apoi se inglobeaza in amestecul cu unt, amestecandu-se pana cand se obtine un aluat.Se imparte aluatul in jumatate, iar intr-una din jumatati, se incorporeaza siropul de ciocolata si cacaoa.
Se intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina si se decupeaza diferite forme specifice Pastelui.Se dau fursecurile la copt 10-15 minute pana cand au inceput sa se rumeneasca pe margini.Se lasa sa se raceasca apoi se decoreaza dupa fantezia fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri de Paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu ciocolata, crema de piersici si blat umed