Fursecuri fragede cu cafea

de anca_rm in Dulciuri, 23 Dec 2015 | 4933 vizualizari

 

Imi place aroma cafelei asa ca am decis sa fac aceste fursecuri cu aroma intensa de cafea si decorate cu cate o bobita de cafea. Ma gandesc ca si lui Mos Craciun o sa-i prinda bine cateva bucati . 

 

INGREDIENTE

  • 250 -300 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • coaja razuita de la o lamaie
  • 5 gr praf de copt
  • 2 linguri cafea solubila
  • praf de sare
  • boabe de cafea pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede cu cafea:

Ouale impreuna cu indulcitorul sau zaharul le mixam pana cand devine o spuma de o culoare galben deschis. Adaugam coaja de lamaie si sarea si cafeau solubila . Omogenizam pana cand se dizolva cafeau  si adaugam jumate din faina (faina amestecata inainte cu praful de copt) si jumate din ulei.

Omogenizam si adaugam si restul de faina si ulei ramas.

Luam din aluat cat sa formam un biscuit (eu am incercat cu forma de biscuit dar se ineca asa ca am facut bilute).

Punem  in mijloc o boaba de cafea si asezam in tava .

Dam tava la cuptorul incins la 180 grade si lasam cam 15 minute .

Lasati sa se raceasca si asezati biscuit in cutie metalica pentru pastrare

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

23.12.2015, 14:23

Ce dragute !!! Reteta merge la favo !!!

Rocsi 1

23.12.2015, 20:18

Imi plac mult!

Zamfira 1

23.12.2015, 22:20

Foarte bune!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Amandina