Fursecuri rapide

de leoflori in Prajituri, 17 Iul 2009 | 13543 vizualizari

 

regim Montignac

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 125 gr. unt
  • 1 ou
  • 6 linguri Fructoza
  • 225 gr. faina = 100 gr. faina integrala + 125 gr. tarate
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta lamaie, coaja portocala
  • Glazura : 5 patratele cioco 75 % cacao
  •  2 linguri smantana diluata cu 3 linguri apa. 
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri rapide:

Se amesteca untul semitopit cu Fructoza, esenta, coaja de portocala.
Se adauga si oul, se omogenizeaza bine.
Treptat se aduga si faina care a fost amestecata cu praful de copt.
Va rezulta o compozitie mai moale.
Se fac bilute de marimea unei nuci, se pun in tava, se turtesc putin si se coc 10 maxim 15 minute la foc mediu spre iute (200 grade C).
Dupa ce se racesc se glazureaza.

Glazura se face la bain-marie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri rapide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu pere si ciocolata