Fursecurile lui Mos Craciun

de Ligia Bxl in Dulciuri, 25 Dec 2010 | 4520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 cani de zahar
  • 3 cani de ulei
  • 2 de praf de copt
  • 1kg de faina
  • 1 fiola de esenta de vanilie
  • 1 borcan de gem
  • 200 gr de unt
  • 50 gr de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecurile lui Mos Craciun:

Se freaca ouale cu zaharul si esenta de vanilie.Dupa incorporarea lor se adauga ulei cate putin continuind amestecarea copozitiei iar la urma se adauga praful de copt si faina.Din aluatul nu prea tare se formeaza bile rotunde si se aseaza in tava dupa care se coc.Dupa coacere se lasa sa se raceasca si apoi cu cutitul se scobesc in mijloc.Din compozitia obtinuta prin scobire se amesteca cu un borcan de gem,200 gr de unt si 50 gr de cacao.Se freaca bine si cu aceasta crema se umplu fursecurile apoi se orneaza dupa preferinte.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecurile lui Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere