Fursecurile lui Mos Craciun

de Ligia Bxl in Dulciuri, 25 Dec 2010 | 5388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 cani de zahar
  • 3 cani de ulei
  • 2 de praf de copt
  • 1kg de faina
  • 1 fiola de esenta de vanilie
  • 1 borcan de gem
  • 200 gr de unt
  • 50 gr de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecurile lui Mos Craciun:

Se freaca ouale cu zaharul si esenta de vanilie.Dupa incorporarea lor se adauga ulei cate putin continuind amestecarea copozitiei iar la urma se adauga praful de copt si faina.Din aluatul nu prea tare se formeaza bile rotunde si se aseaza in tava dupa care se coc.Dupa coacere se lasa sa se raceasca si apoi cu cutitul se scobesc in mijloc.Din compozitia obtinuta prin scobire se amesteca cu un borcan de gem,200 gr de unt si 50 gr de cacao.Se freaca bine si cu aceasta crema se umplu fursecurile apoi se orneaza dupa preferinte.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecurile lui Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]