Fusilli cu carne tocata

de adasev12 in Fusilli, 15 Feb 2011 | 12056 vizualizari

 

mi-a mai ramas o mana de carne tocata si cateva ciupercute...si nu prea stiam ce sa fac cu ele,...

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne tocata
  • 250 g paste fusili
  • 1/4 ceapa
  • 2 catei d eusturoi
  • 1 fir mic de telina
  • 1/2 ardei
  • 1/2 conserva de rosii intregi
  • 2 lg bulion
  • 2 lg smantana
  • patrunjel verde, oregano o foaie de dafin, ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu carne tocata:

mai intai am pregatit carnea tocata: am taiat ceapa , ardeiul , usturoiul si telina marunt, am calit putin in ulei de masline, apoi am adaugat rosiile taiate marunt. am mai lasat la inabusit sub capac cateva minute apoi am adaugat carnea si ciupercile taiate marunt, am amestecat bine si am lasat la fiert cu o cana de apa, am adaugat si foaia de dafin si oregano, putina sare. am lasat sa fiarba la foc mic pana a fost gata carnea...am mai pus putin bulion si cu o lingurita de amidon am facut un pic de ingrosala, pt a strange sosul. am adaugat patrunjel verde,o lg de smantana si am stins focul.

pastele le-am fiert  cu apa  cu sare si ulei 10 min, le-am scurs si asa calde le-am portionat in farfurii apoi am turnat sosul deasupra. la alegere se mai poate adauga o lg de smantana...eu asa am servit....

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

adasev12 1

15.02.2011, 23:27

Nico...au fost bune...nu mai sunt....

mamaieelena 1

17.02.2011, 19:54

mai faci ca-mi plac si mie sunt delicioase

adasev12 1

17.02.2011, 22:52

mai fac elena ....ma bucur ca-ti plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]