Fusilli cu piept de pui

de botcrina in Fusilli, 6 Feb 2014 | 6392 vizualizari

 

Pastele sunt întotdeauna preferatele mele şi ale întregii familii.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 500 g paste fusilli
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 200 ml suc de roşii
  • 100 g pastă de legume din producţia proprie (morcov, pătrunjel, ceapă, bulion)
  • sare, piper după gust
  • pătrunjel pentru decor
  • 50 ml ulei
  • 100 ml apă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu piept de pui:

Curăţăm legumele şi le tăiem cubuleţe mici, după care încingem uleiul şi le sotăm puţin.

Spălăm carnea o ştergem cu un prosop absorbant, apoi o tăiem şi pe ea cubuleţe şi o punem peste legume la sotat.

Când s-a rumenit puţin stingem cu apă, adăugăm pasta de legume şi sucul de roşii şi lăsăm la fiert, potrivim de sare şi piper.

Până se pregăteşte carnea, punem apă la fiert şi pregătim pastele.

După ce s-au fiert pastele le scoatem într-o strecrătoare şi le spălăm cu apă rece pentru a nu se lipi.

La final asanblăm astfel: pe o farfurie punem paste apoi sosul lasat de la carne cu legume şi bucăţile de piept de pui.

Decorăm cu frunzuliţe de pătrunjel.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

se poate folosi orice tip de paste

2

se poate pregăti şi cu alt tip de carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilii cu sos de rosii si ardei gras