Tagliatele cu carne, ciuperci de Paris si broccoli

de mihaelar63 in Paste, 20 Sep 2021 | 3295 vizualizari

 

 Ciupercile de Paris sunt acele ciupercute mici si delicate ,de cultura . Pentru ca s-au anuntat mai multi meseni , am ajustat reteta cu ce am avut . Am pus in plus piept de pui si broccoli .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatele -de calitate
  • 300 gr carne vitel
  • 300 gr piept pui fara piele si os
  • 300 gr ciuperci de Paris- din conserva
  • 300 gr broccoli
  • 300 gr smantana grasa 30%
  • 100 ml ulei
  • 3 cepe verzi
  • 3 catei usturoi
  • 1/2 lingurita piper cu lamaie
  • 1/2 lingurita nucsoara macinata
  • 1/2 fulgi chilli
  • patrunjel verde tocat
  • busuioc verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatele cu carne, ciuperci de Paris si broccoli:

  1.  Carnea de vitel se taie cubulete si se pune la prajit in ulei .
  2. Ceapa si usturoiul se feliaza si se pune la sotat alaturi de carne  .Sarati .
  3.  Pentru ca am am observat ca este prea putina carne am adaugat si piept de pui taiat marunt .
  4. Am pus o cana de apa si am lasat sa fiarba cam 15 minute . In acest timp carnea s-a patruns si lichidul a scazut .
  5. Intre timp se fierb pastele respectand indicatiile de pe ambalaj .
  6. Se aduga ciupercutele si se condimenteaza cu piper si nucsoara .
  7. Tot acum am pus la fiert si broccoli.
  8. Lasati la fiert cateva minute .Nu este nevoie mai mult pentru ca ciupercutele sunt din conserva si broccoli se patrunde repede.
  9. Smantana se dilueaza cu lichid din cratita .
  10. Daca doriti puteti ingrosa sosul cu o lingura de faina . Eu am considerat ca merge si mai subtire pe paste .
  11. Important !!! La terminarea oricarui preparat mai gustati si dregeti daca este nevoie cu sare sau piper !!!
  12. Serviti tagliatelele cu sos si carne cat sunt calde.
  13. La servire presarati pe deasupra fulgi de chilli si patrunjel si busuioc verde .

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti ingrosa sosul cu o lingura de faina . Eu am considerat ca merge si mai subtire pe paste .

2

Important !!! La terminarea oricarui preparat mai gustati si dregeti daca este nevoie cu sare sau piper !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu carne, ciuperci de Paris si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval