Gelatina de cocos

de xana in Dulciuri, 7 Iun 2014 | 5697 vizualizari

 

Foarte usor de preparat si super buna!

 

INGREDIENTE

  • 5 foi de gelatina
  • 200 ml frisca lichida neindulcita
  • 150 ml lapte condensat
  • 200 ml lapte de cocos
  • 2 linguri fulgi de cocos
  • 2-3 linguri fulgi de cocos pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gelatina de cocos:

Gelatina se pune in apa sa se inmoaie. 

Laptele de cocos, frisca, laptele condensat si cele 2 linguri de fulgi de cocos se pun pe foc si cand incep sa dea in clocot le dam deoparte si le trecem printr-o sita si cat inca este fierbinte adaugam foile de gelatina scurse si amestecam pana cand acestea s-au topit. 

Distribuim compozitia in tre pahare/castronase si decoram cu cocos prajit(il punem intr-o tigaie pe foc pana prinde culoare).

Se da la frigider pentru cel putin o ora apoi acest desert minunat este gata de servit

Daca ti-a placut reteta noastra "Gelatina de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]