Gem de caise – Multicooker

de madi_marin in Dulceata / Gem, 26 Iun 2014 | 7940 vizualizari

 

E unul din gemurile mele preferate! Am combinat cu puţin pepene galben foarte parfumat şi a ieşit o ,,delicioşenie,, !

 

INGREDIENTE

  • 1kg caise tăiate cubuleţe
  • 250 g pepene galben tăiat cubuleţe
  • 800 g zahăr gelifiant
  • 200 g zahăr
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de caise – Multicooker:

Ambele tipuri de zahăr se amestecă.

La fel şi fructele.

În cuva aparatului se pun straturi alternative de fructe şi zahăr.

Se selectează programul BOIL şi se apasă START. Când zahărul începe să se dizolve şi compoziţia devine lichidă, se selectează programul JAM şi se lasă să fiarbă încet  pentru cca 45 de minute.

Se pune gemul cald în borcanele sterilizate.

Capătă consistenţă a doua zi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

laura_n 1

29.06.2014, 15:21

chiar deliciosenie

Panacris 1

27.08.2014, 22:37

susu 1

15.10.2014, 19:13

foarte tare, si eu am facut o gramada de conbinatii la gemuri, interesanta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise