Gem de corcoduse

de Mitinita in Conserve, 29 Iul 2012 | 4701 vizualizari

 

Un gem dulce-acrisor,care a iesit foarte bun si s-a terminat foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg corcoduse
  • 1 kg zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de corcoduse:

Se pun intr-o oala corcodusele si se fierb putin pana s-au inmuiat. Daca nu lasa zeama se poate adauga putina apa. Cand s-au inmuiat se trec print-o sita. Se pot pune la fiert si fara samburi si atunci sariti peste pasul asta. Se pun corcodusele inapoi in oala, se adauga zaharul si lasam sa fiarba la foc mic pana se ingroasa.

 

Amestecam mereu ca sa nu se lipeasca gemul. Se pune in borcane sterilizate si se da la dunst,10-15 minute de cand a inceput sa fiarba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de corcoduse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de corcoduse verzi pentru iarna