Ghinde dulci sa tot mananci

de epurasha2bb in Prajituri, 29 Oct 2010 | 7577 vizualizari

 

pantru toate veveritele carora le plac dulciurile usor crocante, sau .. ca sa citam pe aia de la Milka, fini dar atat de crocanti :))))

 

INGREDIENTE

  • 100 g arahide in ciocolata
  • 2 linguri cacao pudra
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • faina cat cuprinde (aprox 150 -200g)
  • miezul de la 5-6 nuci macinat
  • 1 lingura de sifon/apa minerala
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghinde dulci sa tot mananci:

Se face un aluat din ingredientele descrise cu exceptia arahidelor in ciocolata care sunt pt.final, si se modeleaza coca i bilute mici incare se infige cate o arahida in ciocolata ionj chip d eghinde.Apoi se desurubeaza usor arahida si gauacea ramasa se coace impreuna cu celelalte forme de veverita si de frunze de stejar.Se coc lka foc mediu si apoi se scot si cat sunt calde inca gauacele se lipesc arahidele de ele sub forma de ghinde si se servesc alaturi de frunze si veverita.Au disparut imediat din farfurie!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghinde dulci sa tot mananci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

epurasha2bb 1

02.11.2010, 11:51

Multumesc mult Corina, si eu sunt foarte bucuroasa!multumesc lui tuturor bucatyarasilor veseli si dragi care m-au votat!

Adinacarla 1

02.11.2010, 12:19

Felicitari foarte multa rabdare si talent

epurasha2bb 1

02.11.2010, 19:19

multumesc mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chocolate Crinkles