Ghiveci

de LUK in Mancaruri de post, 2 Dec 2010 | 4654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-400gr cartofi
  • o ceapa mica
  • 2 linguri de bulion
  • o lingurita de boia
  • 2 linguri de orez
  • o jumatate de ardei
  • vegeta,sare dupa gust
  • putin ulei pentru calit ceapa
  • 500-600ml apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci:

Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste putin in ulei.Se ia de p efoc si se adauga boiaua,ardeiul taiat fasii,cartofii curatati,spalati si taiati cubulete.

Se amesteca si peste se toarna cam 500ml apa apoi se pune la fiert impreuna cu sarea ,vegeta si bulionul.Dupa ce a fiert 25min se adauga orezul spalat si se mai lasa sa fiarba inca 15minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de bob