Ghiveci de legume

de Valclaudia in Mancaruri de post, 12 Mar 2016 | 8035 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 15 cm praz
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2 dovlecei
  • 1 conserva mica de mazare
  • 1 conserva mica de rosii decojite
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Curatam cepa, o spalam si o sotam la foc iute in ulei de masline impreuna cu ardeiul taiat bucati si prazul rondele.

Adaugam dovleceii curatati de coaja, spalati si taiati cubulete.

Presaram sare si piper dupa gust, apoi acoperim cratita si lasam sa se gateasca mancarea la foc mediu 15 minute, pana se inmoaie cubuletele de dovlecel.

Adaugam mazarea scursa si clatita. rosiile conservate taiate bucati.

Lasam sa scada apa pana obtinem consistenta dorita, presaram patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]