Gnocchi cu friptura de miel

de MotanLaOale in Oaie, 4 Mai 2016 | 5444 vizualizari

 

Cand am scos pulpa de miel din tava, ma uitam cu jind la ce ramasese si mi-a venit ideea sa fac ceva cu ea. A iesit ceva foarte bun.
"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 100g friptura de miel
  • zeama de la prepararea fripturii de miel
  • 500g gnocchi
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu friptura de miel:

Gnocchi se fierb in apa cu sare pana se ridica la suprafata.

Se scot intr-o strecuratoare sa se scurga.

Se pun in tava in care s-a preparat friptura de miel.

In tava se pun si bucatile de miel care au rezultata de la transarea pulpei pentru servit. (la mine in tava erau si bucatile de piept de porc care au fost la prepararea fripturii).

Se amesteca bine si se potriveste de gust cu sare, piper, boia.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute.

Se amesteca de 2-3 ori.

Cand este rumenit este gata.

Este buna si simpla cu usturoisi salata.

Eu am pus-o garnitura la friptura.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]