Gogonele asortate

de Oana in Muraturi, 10 Iul 2009 | 30603 vizualizari

 

Astea sunt muraturile mele preferate :))

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogonele
  • 1 conopida mare
  • o varza rosie mare
  • 2 teline
  • 4 morcovi mari
  • cateva radacini de hrean
  • 2 legaturi de frunze de telina
     Saramura:
  • 1 l apa
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura sare mare
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele asortate:

Se spala gogonelele, conopida se desface in buchetele si se spala, morcovii si telina se curata si se taie rondele, iar varza se spala si se taie felii mai groase.

De asemenea frunzele de telina se spala si hreanul se curata si se taie bucati de marimea unui deget.

Se aseaza pe fundul borcanului frunze de telina si apoi toate legumele, alternand din fiecare.

Saramura se fierbe si se face in cantitate dubla sua tripla, depinde cat intra in borcan. Se toarna fierbinte in borcane si se inchid bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele asortate" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Irina 1

12.11.2009, 22:17

Saramura:

* 1 l apa
* 1 lingura otet
* 1 lingura sare mare
* boabe de piper
* boabe de mustar
* foi de dafin

Rodie 1

09.10.2010, 16:11

yum ce frumos arata asortate.

Oana 1

10.10.2010, 13:56

Multumesc, sunt asa de buneee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti la otet (pentru iarna)