Gogosari in otet

de Laly in Muraturi, 19 Sep 2010 | 20445 vizualizari

 

Iata si reteta mea de gogosari.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari taiati in sferturi sau jumatati
  • 1 kg zahar
  • 100 gr sare
  • 1 kg otet
  • foi de dafin,boabe de mustar
  • boabe de piper
  • crengute  de visin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

1.Se spala gogosarii si se sterg.Se taie jumatati daca sunt mai mici,sau sferturi daca sunt mai mari.

2.Intr-un vas mare punem gogosarii,adaugam peste ei zaharul,sarea,otetul,foile de dafin,piperul boabe si mustarul boabe.Se lasa 24 de ore la macerat sa-si lase zeama.Din cand in cand mestecam in ei sa se topeasca zaharul.

3.A doua zi se pun in borcane,se adauga peste ei zeama lasata,cu tot cu boabele de mustar si piper.Se pun deasupra ramurele de visin,curatate,apoi capacele si se depoziteaza in camara.

Sunt deliciosi si crocanti,nu se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]