Gogosari in otet

de dakris in Muraturi, 30 Aug 2012 | 11668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 5 kg gogosari
  • 1 l otet
  • 2 l apa
  • 6 linguri sare neiodata
  • 15 linguri zahar
  • hrean
  • piper boabe
  • mustar boabe
  • 5-6 foi dafin
  • 1 conopida medie
  • 3 morcovi
  • 3 teline medii (radacina si frunze)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Gogosarii se curata de seminte, se spala si se taie la dimensiunea dorita.

Morcovii si telina se decojesc, se spala si se taie felii.Hreanul se curata, se spala si se taie bucatele de 2-3 cm. 

Intr-o cratita se face o solutie din otet, apa, sare si zahar, peste care adaugam boabe de piper si foi de dafin. Se da intr-un clocot si se oparesc gogosarii si conopida. Apoi se scot si se lasa la racit.

 In borcanele curate se aseaza cateva frunze de telina si o lingurita boabe de mustar, apoi gogosarii, buchetele de conopida, telina si morcovi si printre ei se pun bucatele de hrean. Se acopera cu solutia in care s-au oparit gogosarii, se capseaza si se fierbe la bain marie 20-25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

pe 01.10 la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 01.10 la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]