Gogosari in otet

de elucubratiiculinare in Muraturi, 14 Sep 2012 | 9218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg de gogosari
  • 3 linguri de sare grunjoasa(cu varf)
  • 500 g de zahar
  • 1 litru de otet
  • 1/4 l ulei,
  • boabe de piper,
  • foi de dafin,
  • 1 radacina de hrean.

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Se taie gogosarii in patru, se spala, se scurg de apa.  Se amesteca otetul cu zaharul, uleiul,adaugam boabele de piper si foile de dafin. Se pune compozitia pe foc si se oparesc pe rand gogosarii. Se scot si se lasa sa se raceasca dupa care se aranjeaza in borcane cu fata in jos (asa intra mai multi). In fiecare borcan punem cate 2-3 feliute subtiri de hrean. Se toarna compozitia ( in care au fost opariti) in borcane peste gogosari. Se etanseaza borcanele si se dau la camara.

Si acum asteptam iarna! Dar putem sa facem  exceptie si sa-i gustam mai devreme. Dar nu mai devreme de 2 saptamani.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza rosie, morcovi si telina