Gogosari in otet

de ralu_ca in Muraturi, 29 Oct 2015 | 19157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg gogosari taiati in sferturi
  • 2 l otet
  • hrean
  • 6 linguri sare
  • 6 lingurite de zahar
  • piper
  • boabe piper si mustar
  • foi dafin
  • frunze de telina
  • hrean
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Am spalat si taiat gogosarii in sferturi. Apoi am pregatit saramura: 2 l otet = 4 l apa, am adaugat condimentele + zahar + sare, amestec si las la foc pana fierbe. 

In aceasta saramura fierbinte trec pe rand gogosarii pentru 1-2 minute, ii scoatem si ii asez in borcan. La "fundul" borcanului asez felii hrean, gogosari, pe margine hrean, frunze telina, apoi torn zeama in care am fiert (cu condimente). Umplu borcanele si le pun capac.

Se pastreaza in pivnita :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]