Gogosari in otet

de ralu_ca in Muraturi, 29 Oct 2015 | 18439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg gogosari taiati in sferturi
  • 2 l otet
  • hrean
  • 6 linguri sare
  • 6 lingurite de zahar
  • piper
  • boabe piper si mustar
  • foi dafin
  • frunze de telina
  • hrean
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Am spalat si taiat gogosarii in sferturi. Apoi am pregatit saramura: 2 l otet = 4 l apa, am adaugat condimentele + zahar + sare, amestec si las la foc pana fierbe. 

In aceasta saramura fierbinte trec pe rand gogosarii pentru 1-2 minute, ii scoatem si ii asez in borcan. La "fundul" borcanului asez felii hrean, gogosari, pe margine hrean, frunze telina, apoi torn zeama in care am fiert (cu condimente). Umplu borcanele si le pun capac.

Se pastreaza in pivnita :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet ( la rece)