Gogosele de cartof

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2014 | 6579 vizualizari

 

Pe post de aperitive calde sau reci sunt delicioase..

 

INGREDIENTE

  •  1,470 g cartofi albi fierti ( cantariti dupa ce i-am curatat de coaja)
  • 600 g branza de oaie ,sa fie tare
  • 5 oua
  • 400 g faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 150
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele de cartof:

Mai intai punem cartofi la fiert in coaja,dupa ce au fiert se lasa la racit se curata de coaja si apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu branza.Dupa ce am dat la masina cartofii si branza,adaugam 5 oua,omogenizam si adaugam faina.Obtinem o compozitie lipcioasa din care formam gogosele potrivite ca marime.Incingem uleiul bine si prajim gogoselele pana se rumenesc frumos.Se scot pe un servet ,se pot servi calde si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele de cartof" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

madi_marin 1

07.09.2014, 11:51

hai ca le-am pus la favorite, ca-mi plac tare!

Rocsi 1

07.09.2014, 13:26

Cred ca sunt super gustoase!

iry-gabriela 1

21.12.2014, 22:23

sunt bune rau,va spun ca stiu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de aperitiv - Chiftelute de cartofi si cascaval