Gogosi cu lamaie si crema de branza

de Strawberries thoughts in Dulciuri, 23 Iul 2014 | 5656 vizualizari

 

Le-am planuit pt saptamana viitoare, dar nu am putut sa ma abtin sa nu le fac.

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 100 g crema de branza
  • 80 g zahar
  • 1 lgt zahar vanilat
  • sucul si coaja de la o lamaie
  • 4 lg ulei
  • 200 ml lapte
  • 1/2 lgt sare
  • 1 pachet praf de copt
  • Glazura
  • 50 zahar pudra
  • 1-2 lg suc de lamaie
  • bombonele colorat
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu lamaie si crema de branza:

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

Intr-un bol amestecam faina cu sarea si praful de copt.

In alt bol amestecam restul ingredienteleor si le mixam pana formam o "crema" omogena.
Peste partea umeda, adaugam faina si amestecam pana ce faina se incorporeaza in totalitate.

Ungem o tava cu unt sau non stick spray, cu o lingura punem aluatul in formele de gogsi umplandu-le numai de jumatate, deoarece ele isi dubleaza volumul la copt. Le coacem pentru 15 minute sau pana sunt aurii.

Le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca complet inainte de a le glazura.

Glazura

Amestecam zaharul cu sucul de lamaie pana obtinem o pasta omogena. Trecem gogoselele prin glazura apoi prin bombonele, le punem pe un gratar de bucatarie pana se intareste glazura.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu lamaie si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]