Gogosi galbene si pufoase (post)

de nadina73 in Mancaruri de post, 23 Feb 2010 | 28550 vizualizari

 

super pufosi si buni

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina alba
  • 240 ml apa calduta
  • 1 cub drojdie (15g)
  • 2 linguri zahar brun (daca nu aveti puneti alb)
  • un varf de cutit de sare
  • 40 ml de ulei
  • ulei pt prajit
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi galbene si pufoase (post):

Eu pregatesc aluatul in masina de paine, la programul de framantare plus dospire.

Se scoate aluatul pe masa unsa cu putin ulei si se taie forme cu gura unui pahar sau cu alte forme, in functie de preferinta.

Se mai lasa putin pe masa, sa creasca, timp in care punem uleiul la incins. Se prajesc gogosile pe ambele parti si se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi galbene si pufoase (post)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

alina_darlau1 1

16.11.2010, 18:58

DIANA B 1

18.12.2010, 10:34

Super misto reteta , Nadinuta !
Stii , eu n-am folosit ,,Inteligenta" niciodata ptr framantat si ptr dospit , cred ca-i voi face safteaua cu aceasta reteta ...
FAVORITA !

RuxyRux 1

18.12.2010, 11:32

Cat de bune Nadina! Grozave!!!!! Dar oare ce nu faci tu grozav?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]