Gogosi in 6 arome diferite

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2010 | 5979 vizualizari

 

fiecare dupa preferinta ..................asa ca au iesit 6

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • 470 ml lapte(sau apa)
  • 80 ml ulei masline
  • 1 lingurita de sare
  • coaja de lamaie
  • Umplutura:
  • bacon 3 feli
  • 3 bucati de carnati de pui
  • 1 felie  piept de curcan
  • gem
  • branza philladelfia
  • zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi in 6 arome diferite:

Se pune faina in masina de paine,laptele se incalzeste si se dizolva drojdia in el ,apoi se pune peste faina,la fel si uleiul si coaja de lamaie si sarea se lasa la framantatsi dospit

Intre timp se taie baconul bucatele mici si se prajeste putin,

carnaciori si pieptul de curcan se prajesc putin apoi se taie rondele carnaciori si pieptul de curcan fasii lungi si subtiri

Cand aluatul a dospit se intinde foaie si se umlpu cu bacon ,cu carnaciori,piept curcan,branza,gem ,cu ce va place si apoi se pun la prajit in ulei bine incins

Eu am facut in forme diferite putin sa le putem deosebi

A doua zi sant si mai bune si mai gustoase daca sant tinute in punga de plastic se inmoaie extraordinar de bine

Am facut si simple si le-am pudrat cu zahar,cu bacon ,carnaciori,piept cu curcan,gem si cu branza,mai voiau si cu ciocolata dar dupa ce mi sa desfacut una cu gem in cratita cu ulei............noroc ca eram pe sfarsit...........a curs tot gemul in ulei..............se mai intampla

Am facut din toate cate 6-7 bucati iar simple  sincer nu stiu au fost multe in diferite forme cu pitici langa mine ............fiecare cu forma lui cu moftul lui

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi in 6 arome diferite" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Gogosi poloneze