Cosulete de parmezan

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2009 | 13698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de parmezan:

Parmezanul il maruntim la robot.Sau se poate da pe razatoarea cu ochiuri mici,pentru o textura mai fina.

Tigaia in care vom topi parmezanul se unge cu foarte putin ulei de masline si se pune la incins la foc mic. Presam un strat de parmezan ras si lasam pana acesta se topeste si incepe sa faca bule din loc in loc.

Luam un castron,il punem in mijlocul foii de parmezan si cu o miscare ferma rasturnam peste fundul castronului.Se modeleaza dupa preferinta.

Lasam la racit,apoi scoatem castronul cu grija.

Se folosesc la servit diverse aperitive.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu unt si parmezan