Gratar din carne de porc ,pui si ciuperci

de mamaieelena in Mancaruri cu carne, 24 Iun 2012 | 5264 vizualizari

 

Cantitatile sunt mai mari deoarece am am avut un sarbatorit in familie

 

INGREDIENTE

  • 2kg ceafa de porc
  • 1,5 kg piept de porc
  • 9 pulpe de pui
  • 1/2 ciuperci
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar din carne de porc ,pui si ciuperci:

Carnea spalata si tamponata cu hartie de bucatarie se portioneaza ca pentru gratar la 2-2,1/2cm grosimea.Pulpele de pui le-am dezosat ca sa se patrunda mai usor si mai repede.Toate acestea le-am asezonat dupa cum urmeaza;ceafa de porc am dat cu sare,piper si cimbru,pieptul de porc am dat cu sare,piper si boia,pulpele de pui am lasat doar sare si piper la fel si ciupercile.Peste toate acestea le-am pus ulei si l-am amestecat bine ca fiecare bucata sa fie unsa bine.Gratarul pregatit dinainte cu jar din destul de catre specialist(sotul)au trecut la partea cea mai putin placuta sa stai in bataia fumului dar rezultatul a fost deosebit asa ca a meritat.

TIPS-URI

1

Pentru ca guguluful a fost pentru ziua de ieri nu am putut sa-l pregatesc la gata pentru poza dar acum am putut posta fotografia doar la aceasta reteta sa puteti vedea si poza de final cum am servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar din carne de porc ,pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc si carnaciori la gratar