Grelos cu peste

de cristeena20 in Peste, 7 Ian 2013 | 3905 vizualizari

 

Grelos sunt niste frunze verzi..nu stiu sincer cum se numeste in limba romana...de aceea am facut poze ..e un fel de spanac, se fierbe la fel, doar ca nu se face cu lapte sau smantana...si e foarte sanatos.

 

INGREDIENTE

  • grelos verde proaspat
  • usturoi
  • 2 fileuri de peste (eu am folosit cod bachalau)
  • ulei de malsine
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Grelos cu peste:

Pregatim grelos: alegem frunzele, le spalam bine si le fierbem in apa clocotita cu sare cca 5 minute. Scoatem intr-un vas cu apa rece cu cuburi de gheata (pentru a ramane o culoare frumoasa verde). Apoi strecuram bine. Eu am mancat frunze intregi dar se poate fierbe si taiat mai marunt, dupa preferinte.

Pestele se fierbe in apa cu ulei de masline .Scoatem pe un platou si stropim cu ulei de masline si piper. (eu am adaugam putin usturoi pisat)

Grelos se trage in tigaie in ulei de masline cu usturoi zdrobit cca 3 minute. Se serveste alaturi de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Grelos cu peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cod cu legume trase in tigaie si paste