Gulas

de Lau in Porc, 9 Ian 2012 | 4238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepi
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingurita boia iute
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

Se taie carnea felii, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste pe ambele parti. Se adauga ceapa taiata, lasam se se prajeasca putin impreuna, dupa care adaugam restul ingredintelelor si apa cat sa acopere cartofii. Se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand este gata se amesteca lingura de faina cu putina apa si se amesteca cu gulasul.

Noi am servit cu varza murata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de cartofi cu carne de porc