Gulas de porc cu legume

de Tabita _ in Porc, 13 Mar 2019 | 3152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 6 cartofi
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 400 g rosii taiate cubulete in sos de rosii
  • 1/2 telina
  • ulei
  • boia
  • oregano
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu legume:

Mai intai se spala carnea si se taie bucatele.
Cepele se curata, se spala si se toaca.
Intr-o oala se pune putin ulei la incins si se adauga carnea, iar apoi ceapa.
Se lasa sa se rumeneasca putin carnea, apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba inabusit aproximativ 45-60 min sau pana cand carnea incepe sa se patrunda.
Intre timp curatam si spalam cartofii, morcovii si telina.
Cartofii si telina le taiem cubulete.
Morcovii ii taiem rondele.
Se pun legumele peste carne, se adauga condimentele si se lasa sa fiarba.
Spre final se adauga rosiile si se mai lasa la fiert vreo 10 minute.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc cu cartofi si galuste