Gulas de porc - Reteta savuroasa la ceaun

de Corinuta in Porc, 9 Oct 2017 | 36595 vizualizari

 

Nu cred ca mai are nevoie de nici o introducere, cine a gustat odata isi mai doreste sa manance. Plus ca mancarea facute la foc iute si in cantitati mari intotdeauna iese mai buna decat cea de pe aragaz ;)
Pentru acest Gulas de porc - Reteta savuroasa la ceaun ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de porc, carnati, cartofi, ceapa, ardei, morcovi.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Gulas de porc - Reteta savuroasa la ceaun 
  • 3 kg carne de porc
  • 2 kg carnati afumati
  • 3 kg cartofi
  • 1,5 kg ceapa
  • 1,5 kg ardei rosii
  • 500 g morcovi
  • 1 l ulei
  • 1 l sos rosii
  • 2-3 linguri pasta de ardei iute
  • 4-5 foi de dafin
  • 3 crengute cimbru
  • frunze de telina si patrunjel verde
  • sare, piper macinat
Portii: 24
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc - Reteta savuroasa la ceaun:

Cum se prepara Gulas de porc - Reteta savuroasa la ceaun 

Se spala si se curata legumele (eu le curat mereu acasa si le duc gata curatate). 

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in uleiul incins.

Se taie morcovii cuburi mari si se adauga langa ceapa.

Ardeii se toaca si ei, dar nu cubulete, ci felii mai grosute si se adauga la calit.

Carnea taiata cuburi se adauga in ceaun si se amesteca cat mai des sa nu se prinda de ceaun. Tot acum adaugam foile de dafin si crengutele de cimbru.

Cand carnea si-a schimbat culoarea, se adauga pasta de ardei iute, boiaua si pasta de rosii. 

Se pune si apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba.

Cand carnea este aproape fiarta, se adauga carnatii taiati felii si cartofii taiati cuburi. 

Se mai lasa la fiert 15 minute, apoi adaugam verdeata tocata. 

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Incearca si reteta de Gulas unguresc, foarte gusos sau varianta de Gulas vienez

Iti recomandam si reteta de Gulas de legume, perfect pentru zilele de post.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc - Reteta savuroasa la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu costita afumata