Gulyas din tineret bovin

de Panacris in Vita, 11 Apr 2014 | 14063 vizualizari

 

Ei, după atâția ani de găteală, în sfârșit Zmeul cel mic, a fost super satisfăcut: ”Mama, ai făcut cel mai bun gulyaș de până acum!” Vă dați seama că m-a topit:D! De fapt, l-a savurat după o zi de muncă intensă la garaj sub ”bagheta” lui TataZmeu, normal că era tare înfometat :))) ! Chiar și așa m-a bucurat afirmația lui, așa că vă aduc și vouă rețeta ce l-a dat pe spate pe Zmeul cel mic ;) P.S.Toți Zmeii au savurat preparatul;), eu mai puțin că era tare picant :D

 

INGREDIENTE

  • carne de tineret bovin cca. 1400 g.,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei kapia 2 bucati,
  • morcov 1 bucată,
  • eros pista de la Univer 2-3 linguri,
  • ulei de floarea soarelui 50 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat.
  • boia de ardei dulce si iute,
  • cimbru, oregano, rozmarin,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulyas din tineret bovin:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Intre timp se curata ardeii, morcovii, apoi se toaca marunt si se adauga la ceapa. Carnea se curata, se taie cubulete si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Se asezoneaza de sarepiper, boia si mirodenii, se completeaza cu cca. 1000 ml. apă, pasta  de roșii, Eros Pista și se lasa la fiert în oala minune, adică Kukta, cca. 60 de minute după ce a încput să fluiere. Se servește fierbinte ca atare au alături de diferite garnituri ;),  în cazul  nostru orez colorat :D. Spor și Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulyas din tineret bovin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc