Iahnie de fasole cu carnaciori

de Lorra in Mancaruri de legume, 10 Sep 2012 | 8337 vizualizari

 

Din lipsa de timp am optat pentru fasolea la conserva care se prepara muuuult mai repede :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. fasole (conserva)
  • carnati semiafumati
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov
  • pasta de tomate
  • ulei (pt calit)
  • sare, piper
  • o legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carnaciori:

Se pune la calit ceapa taiata solzisori si morcovul dat pe razatoarea mare, in tuciul cu ulei incins.   

Cand sunt gata se adauga si carnaciorii taiati rondele si se lasa la prajit.

Se adauga fasolea si pasta de tomate indoita cu apa cat sa acopere putin boabele.

La final se potriveste de sare si piper, se adauga patrunjelul tocat si se opreste focul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]