Icre de hering

de MotanLaOale in Peste, 21 Iun 2013 | 7428 vizualizari

 

Foarte bune! Am luat din comert fiind satul de cele de pesti de apa dulce si au iesit chiar foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de hering
  • 1 franzela mica uscata
  • 250 ml ulei
  • zeama de lamaie
  • ceapa rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de hering:

Se inmoaie franzela in apa rece 20-30 minute.

Se alege doar miezul si se stoarce in mana foarte bine.

Intr-un castron se pun icrele si miezul de paine si se mixeaza bine.

Se adauga uleiul treptat mixand in continuare pana se termina si devine o crema alba si pufoasa.

Se gusta si se adauga zeama de lamaie dupa gust.

Se amesteca cu ceapa rosie tocata fin.

Se serveste pe paine proaspata sau prajita.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Daca se face mai multa se pune ceapa doar in ce se consuma o data.

2

Se pastreaza mai bine in frigider fara ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de hering" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap cu sos de rosii si usturoi