Iepure cu cartofi la cuptor

de roxanamiti in Mancaruri cu carne, 8 Feb 2011 | 50676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g. cartofi,
  • jumate de iepure,
  • 4 linguri de ulei,
  • 3 usturoi cu coaja,
  • rozmarin,
  • boia iute,
  • piper,
  • sare,
  • condimente,
  • o lingura de unt,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu cartofi la cuptor:

  •  * amestecam 2 linguri ulei , rozmarinul,piperul,  usturoiul, sarea, condimentele bine si ungem jumatea de iepure(eu am pus picioarele si partea din spate cu multe carne); o punem in tava si  acoperim cu foaie de aluminiu,
  •  * cartofii ii taiem in 4 si ii amestecam cu restul de ulei, untul, boiaua iute, piper, sare si rozmarin; acoperim si tava asta si bagam la cuptot; dupa 40 de minute dam la oparte foiele si mai lasam pana se rumeneste bine bine,
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]