Iepure cu mirodenii

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 18 Feb 2014 | 3966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de iepure(spate,pulpe)
  • 1/2 l de vin alb
  • 250ml apa+apa pentru fiert
  • 2 crengute de rozmarin
  • 2 crengute de salvie
  • 2 frunze de davin
  • 4 catei deusturoi
  • sare
  • piper
  • 6 lg ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu mirodenii:

Am spalat carne bine,am pus-o intr-un bol mare,in care am adaugat toate mirodeniile,si usuroiul curatat si taiat in doua,in afara de ulei de masline,am pus si vinul si apa,am mestecat bine si am lasat la rece,acoperit cu o pelicula,timp de doua ore.Puteti sa lasati si o noapte.

Intr-o tigaie am incins uleiul,am pus carnea si am prajit-o bine pe toate partile,la foc rapid.Am pus apa cat cuprinde si am lasat sa fiarba circa 2 ore la foc mic,intorcand din cand in cand.

Practic trebuie sa stea la foc pana scade toata apa,daca mai este nevoie se mai poate adauga apa.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu salata verde,sau cu mujdei de usturoi si mamaliguta....sau o garnitura de cartofii....in fine....fiecare cum vrea si cum ii place!!!! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Alina26 1

19.02.2014, 14:25

multumesc!!

Micutza Luana 1

24.02.2014, 12:23

buuun

Alina26 1

24.02.2014, 21:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos ca la Buzau