Tochitura Cirio

de Sidy in Mancaruri cu carne, 26 Mar 2011 | 6904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g carnati afumat
  • 300 g ficatei de pui
  • 300 g pulpa de porc
  • 300 g galbiori( ciuperci)
  • 300 g faina malai
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 cutie rosii in bulion Cirio Pelati
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura Cirio:

Se ia ceapa, se curata, se taie fideluta si se caleste.
Usturoiul se taie marunt si se pune peste ceapa.Adaugam rosiile decojite si taiate marunt, impreuna cu bulionul.Acoperim cu capac si lasam sa fiarba putin inabusit.
Carnea de porc se spala si se taie bucatele .
O adaugam apoi peste cepa inabusita. Adaugam carnatul taiat felii, ardeiul iute taiat rondele, sare si piper si lasam sa fiarba 20 minute.
Adaugam apoi pieptul de pui , ciupercile si ficateii ,taiate toate bucatele.
Se lasa sa fiarba bine , la foc potrivit, acoperite, cam 30 minute ,iar la sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat marunt.
Tochitura se serveste alaturi de mamaliguta.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura Cirio" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]